OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

Dobrodošli na web stranicu Gojanovic.com. Gojanovic.com omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice Gojanovic.com. Korištenjem bilo kojeg dijela Gojanovic.com te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava
Gojanovic.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice Gojanovic.com i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Gojanovic.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
Gojanovic.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice Gojanovic.com koristite na vlastitu odgovornost i Gojanovic.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja na i van stranice Gojanovic.com isključivo je stvar posjetitelja. Gojanovic.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu na svojim stranicama.

Zaštita privatnosti
Web stranica Gojanovic.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Gojanovic.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Gojanovic.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Gojanovic.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice Gojanovic.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja
Gojanovic.comzadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pravila prenošenja sadržaja
Svi članci i fotografije na web stranici Gojanovic.com vlasništvo su tvrtke Gojanović 1969.G. d.o.o. Prenošenje informacija ili dijelova sadržaja objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 300 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s uredništvom Gojanović 1969.G. d.o.o. nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici Gojanovic.com prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.