IZJAVA O ZAŠTITI PODATAKA

Ova web stranica je u vlasništvu i upravljana od strane tvrtke Stolarija Gojanović 1969. G. d.o.o.Korištenjem ove stranice, slažete se s Izjavom o privatnosti podataka www.gojanovic.com stranice. Izjava o privatnosti podataka odnosi se na prikupljanje i korištenje osobnih podataka koje nam možete dostaviti putem obrazaca na našoj web stranici, e-mail adrese ili na bilo koji drugi način. Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, izmijeniti ili ukloniti dijelove ovoj Izjavi o privatnosti u bilo koje vrijeme. Ova Izjava o privatnosti dodatak je bilo kojoj drugoj odredbi i uvjetu koji se primjenjuju na ovim web stranicama. Ne zastupamo interese web stranica trećih strana koje bi mogle biti povezane s našom web stranicom. Prepoznajemo važnost zaštite privatnosti podataka prikupljenih o vama kao posjetiteljima na našim web stranicama, a posebno podatke koji su u stanju identificirati vas kao pojedinca (vaši “osobni podaci”).

Ova Izjava o privatnosti regulira način na koji će se pohranjivati vaši osobni podaci i informacije, dobiveni putem naše web stranice, e-mail adrese ili na bilo koji drugi način. Ovu Izjavu o privatnosti treba redovno pregledavati kako biste bili informirani o bilo kakvim promjenama. Vaši komentari i povratne informacije su dobrodošle.

Osobni podaci
Osobni podaci o posjetiteljima naših stranica prikupljaju se dobrovoljno s vašom svjesnom dozvolom. Na primjer, možda trebamo prikupiti vaše osobne podatke i informacije kako bi vam pružili daljnje usluge, odgovorili ili proslijedili vaš zahtjev ili upit. Namjera nam je ovom Izjavom zaštiti vaše osobne podatke od bilo kakvog prosljeđivanja i/ili krivog rukovanja takvim podacima koji nisu u skladu s važećim zakonima o privatnosti u Republici Hrvatskoj.

Korištenje podataka
Osobni podaci koje korisnik podnese na našim stranicama, putem e-mail adrese ili na bilo koji drugi način koriste se samo u svrhu za koju su poslane ili za druge sekundarne svrhe koje su povezane uz primarnu namjenu, osim ako smo otkrili druge koristi u ovoj Izjavi o privatnosti ili u trenutku prikupljanja. Kopije korespondencije poslane sa web stranice, koje mogu sadržavati osobne podatke, pohranjuju se kao arhiva za vođenje evidencije i back-up svrhe.

Objavljivanje
Osim u slučajevima gdje ste pristali objaviti vaše osobne podatke kako bi se postigla svrha zbog koje su podneseni, vaši osobni podaci mogu se objaviti u posebnim situacijama u kojima imamo razloga vjerovati kako je to potrebno ne bi li se identificirao, kontaktirao ili donijela pravna akcija protiv svakoga tko ošteti, ozlijedi ili omete (namjerno ili nenamjerno) naša prava, imovinu, članove, korisnike ili bilo koga drugog koji bi mogao biti oštećen takvim aktivnostima. Također možemo otkriti osobne podatke ako vjerujemo, u dobroj vjeri da zakon zahtijeva objavljivanje. Možemo angažirati treće osobe kako bi vam pružile uslugu ili proizvode u naše ime. U tim okolnostima možemo otkriti vaše osobne podatke tim trećim stranama kako bi se ispunili zahtjevi za proizvode i usluge.

Sigurnost
Nastojimo osigurati sigurnost, integritet i privatnost osobnih podataka i informacija podnesenih na našim stranicama putem on-line obrazaca, e-mail adrese ili na bilo koji drugi način, pregledavajući i ažurirajući naše sigurnosne mjere u svjetlu suvremenih tehnologija. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta ne može biti zajamčeno potpuno siguran. Međutim, mi ćemo nastojati poduzeti sve razumne korake kako bi zaštitili vaše osobne podatke koje nam možete proslijediti putem on-line obrazaca, e-mail adrese ili na bilo koji drugi način. Jednom kada dobijemo vaše podatke, poduzet ćemo najbolje mjere i pozornost kako bi osigurali njihovu sigurnost u našim sustavima. Osim navedenoga, naši članovi, zaposlenici i/ili ugovorni pojedinci ili ustanove koji bi mogli pružati usluge u vezi s našim informacijskim sustavima su obvezni poštivati povjerljivost svih osobnih podataka i informacija koje čuvamo. Međutim, nećemo biti odgovorni za događaje koji proizlaze iz neovlaštenog pristupa vašim osobnim podacima.

Pristup informacijama
Nastojat ćemo poduzeti sve razumne mjere za zaštitu i sigurnost svih informacija koje čuvamo o vama te držati te informacije točne i ažurne. Ako u bilo koje vrijeme otkrijete da neke od informacija o vama nisu točne, možete nas kontaktirati da se podaci isprave. Osim navedenoga, naši članovi, zaposlenici i/ili ugovorni pojedinci ili ustanove koji bi mogli pružati usluge u vezi s našim informacijskim sustavima su obvezni poštivati povjerljivost svih osobnih podataka i informacija koje čuvamo.

Problemi ili pitanja
Ako postanemo svjesni bilo kakve tekuće greške ili problema s našim web stranicama, te ćemo probleme ozbiljno uzeti u obzir i odmah početi raditi na njihovom otklanjanju. Ako imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja u vezi s našom Izjavom o privatnosti podataka ili imate problem ili pritužbu, molimo vas da nas kontaktirate na adresu Stolarija Gojanović 1969.G. d.o.o., Industrijska zona PODI, Dolačka 14, 22000 Šibenik, Hrvatska ili na e-mail adresu: info@gojanovic.com.